Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2022

Gösterim: 235

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem ULUSOY Sektör Buluşmaları kapsamında Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencilerine sektörel deneyimlerini aktarmıştır.

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı & ATC Grup Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Ayşem ULUSOY, 11 Ocak Salı günü saat 14: 30’da “Lojistik’te Kadın Yönetici Olmak” konulu söyleşiye konuk olmuştur. Sayın ULUSOY, sektörde kadın etkinliğini anlatarak kadın yönetici olmaya dair merak edilen soruları cevaplamıştır. Ayrıca tüm öğrencilere sektörde başarılı olmaya dair önerilerde bulunmuştur.

Doç. Dr. Hatice Aydın moderatörlüğünde gerçekleşen buluşmanın, öğrencilerin sektördeki endişelerini gidermeye katkısının büyük olduğu düşünülmektedir.