Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2021

Dijital Oyunlar ve Espor Eğitimi Sertifika Töreni

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi ve Espor ve Ekonomisi Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gençlerimize yönelik olarak Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Yasin Nuri ÇAKIR tarafından verilen “Dijital Oyunlar ve Espor Eğitimi” başarıyla tamamlandı. İçeriğinde dijital oyunlar, espor, oyun kuralları, organizasyon kuralları, espor ve yapay zeka, espor ve eğitim başlıkları bulunan ve 23 gencimizin eğitim sertifika töreni Balıkesir Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezinde yapıldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan gençlerimize sertifikaları, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Lokman ARICIOĞLU, Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Burak DARICI, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk BİNGÖL ve Merkez Sekreterimiz Serkan ŞENOL ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü yöneticileri tarafından takdim edildi.