Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020

Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezimizden Yeni İşbirliği Anlaşması

Üniversitemiz Espor ve Ekonomisi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Dünya’ da 30 ülkede faaliyet gösteren Çin’ in en önemli espor eğitim, araştırma ve organizasyon şirketlerinden YEAH ile işbirliğine adım attı. YEAH, Capital Creation (BVI) Limited ve Niraku NGCH Hong Kong Limited tarafından kurulan ve finanse edilen Uzakdoğu Ülkeleri merkez olmak üzere Dünya’ da 30 ülkede faaliyet gösteren espor platformudur. Araştırma ve Uygulama Merkezimiz YEAH ile birlikte espor eğitimleri (online- offline), esporcu değişim programları, esporcu yetenek geliştirmeleri, workshoplar, küresel espor organizasyonlarında birlikte çalışarak Üniversitemiz öğrencilerini farklı platformlarda buluşturacak. Bu kapsamda 23 Şubat 2020 Pazartesi günü YEAH ile birlikte ilk espor eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezimiz Laboratuvarında gerçekleştirilecektir.